Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Onderzoek, R&D vacatures.
Kortrijk
Landbouw
Diervoeding/Feed
27 Jan. 2022

Rechterhand zaakvoerder

Als rechterhand van de zaakvoerder bij Nutriliq ben je mee verantwoordelijk voor de verdere uibouw van het jonge, ambitieuze bedrijf.
Delete
Save in favorites
Sint Truiden
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
24 Jan. 2022

Onderzoeker plantenziekten en -plagen en Onderzoeker teelttechniek

Een combinatie van praktijkgericht, demonstratief en toegepast wetenschappelijk onderzoek. Moderne infrastructuur met serres, labo’s, klimaatincubatoren en -kamers en meer dan 60 ha...
Delete
Save in favorites
Weert, veel op de baan in België en Nederland en periodiek reizen binnen Europa. Zowel Belgische als Nederlandse Payroll mogelijk.
Diervoeding/Feed
Veehouderij
19 Jan. 2022

Business Development Manager Poultry / Aquaculture

Relatiebouwer, met kennis van zaken en eigen initiatief het verschil kunnen maken. Actief bouwen aan het internationaal succes van een innovatief concept bij (bestaande) lange termijn...
Delete
Save in favorites
Kortrijk
Landbouw
Diervoeding/Feed
18 Jan. 2022

Nutritionele Product Manager (varkens)

Nutritionele Product Manager (varkens)
Delete
Save in favorites
Deinze, gecombineerd met 2 dagen Home Office
Veehouderij
Diervoeding/Feed
18 Jan. 2022

Formulator

Samenstelling van voeders beheren. Een analytische en veelzijdige nutritionist. 
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.