Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze - Luik vacatures.
Kolomna (Rusland)
Landbouw
20 jan. 2021

Uienteler Rusland

Binnen de organisatie ga jij je richten op de onderstaande taken: gewasbescherming; onderhouden bouwplan; het controleren van de gewaswerkzaamheden; verantwoordelijk voor de totale teelt en...
Delete
Save in favorites
geheel België
Tuinbouw
Landbouw
19 jan. 2021

Salesmanager België

Is het voor jou een uitdaging om verkoopresultaten te behalen op vlak van gewasbeschermingsoplossingen in de land- en tuinbouw?
Delete
Save in favorites
Ontario, Oregon, USA
Landbouw
19 jan. 2021

Agrarisch (meewerkend) voorman USA

Binnen de organisatie ga jij je richten op de onderstaande taken: gewasbescherming; onderhouden bouwplan; het controleren van de gewaswerkzaamheden; het beheren van de totale teelt en oogst;...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken