Landbouw en Food vacatures

6 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze - Waals-Brabant vacatures.
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
16 jun. 2021

Product Manager Biopesticides

De Product Manager Biopesticides werkt samen met de Biobest dochterondernemingen over de hele wereld en met fabrikanten om succesvolle productlanceringen voor te bereiden. De Product Manager...
Delete
Save in favorites
Cappelle-en-Pévèle
Landbouw
11 jun. 2021

Project Manager Breeding

Passion for and knowledge of practical plant breeding. Breed to improve the yield and seed quality of sugar beet and chicory.
Delete
Save in favorites
Fernelmont
Landbouw
9 jun. 2021

Verkoper Wisselstukken (binnendienst)

Als Verkoper Wisselstukken Intern biedt je technische ondersteuning aan de dealers bij het opzoeken van onderdelen en help je hen in het correct gebruik van het CLAAS softwarepakket.
Delete
Save in favorites
Heist-op-den-Berg
Landbouw
Diervoeding/Feed
Veehouderij
9 jun. 2021

Business Development Manager Nutritional Feed Additives

As Business Development Manager you are primarily responsible for developing new business opportunities and supporting existing customers globally. 
Delete
Save in favorites
Fernelmont
Landbouw
Food, industrie
9 jun. 2021

Product Manager Claas Oogst

Als Product Manager Claas oogst ben je één van de KEY SPELERS in onze contacten met de meest vooruitstrevende fabrikant binnen de landbouwwereld.
Delete
Save in favorites
Brussel
Landbouw
Tuinbouw
3 jun. 2021

Sales Agronomist

Do you want to be considered for this challenging job and do you think you can meet the desired profile? Then apply immediately!
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.