Landbouw en Food vacatures

9 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Brussel vacatures.
Brussel
Landbouw
25 Nov. 2022

Communicatie en Marketing

Je bent de contactpersoon voor externe communicatie, marketing, infografiek en evenementen.
Delete
Save in favorites
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
25 Nov. 2022

Regulatory Manager

Biobest Group  is developing and significantly  growing its biopesticides portfolio . This requires regulatory stewardship. Sounds like you? 
Delete
Save in favorites
Aartselaar
Food, industrie
23 Nov. 2022

Supply Chain Specialist

Heb je zin in een heel gevarieerde job met een grote impact binnen een no-nonsense cultuur? Dan ben je bij Patroba Family Bakers aan het juiste adres!
Delete
Save in favorites
Puurs-Sint-Amands
Tuinbouw
21 Nov. 2022

Sales Representative

Heb je een passie voor de industrie en wil je werken in een internationale, snelgroeiende organisatie? Wij zijn momenteel op zoek naar een ambitieuze collega om ons commerciële team in de...
Delete
Save in favorites
Klantbezoeken, home office, 1 keer per maand op kantoor in Vlaanderen.
Landbouw
Overheid/Onderwijs
Food, industrie
18 Nov. 2022

Auditeur voor BIO en cosmetische producten

Zin om in een internationale groep met reële doorgroeimogelijkheden terecht te komen en deel uitmaken van het het eerste BIO controleorgaan in België ? Heb jij passie voor alles wat te...
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Landbouw
Veehouderij
Diervoeding/Feed
18 Nov. 2022

(Hoofd-)redacteur vakblad Melkveebedrijf en Varkensbedrijf in Vlaanderen

Heb jij een vlotte pen en interesse in de fascinerende wereld van landbouw? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze functie! 
Delete
Save in favorites
Regio Vlaanderen
Food, industrie
17 Nov. 2022

ACCOUNT MANAGER AGRONOOM

Stroomt er pure commercie door jouw aderen en zie jij jezelf als relatiebouwer van de bovenste plank?  Reageer dan snel!
Delete
Save in favorites
Vlaanderen
Tuinbouw
Landbouw
14 Nov. 2022

Sales and business development manager

Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en ruimte voor eigen initiatief!
Delete
Save in favorites
Brussel - Home office
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
Landbouw
14 Nov. 2022

Network Development Manager België Nederland

Het bepalen en uitvoeren van de strategie voor de ontwikkeling van het netwerk; De intern vastgelegde acties naar het netwerk toe communiceren en de Buurderij-Verantwoordelijken stimuleren...
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?