Landbouw en Food vacatures

3 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Buitenland vacatures.
Lummen
Food, industrie
Food, foodservice
Food, retail en handel
9 Aug. 2022

Culinaire Productontwikkelaar

Ben je een gepassioneerde foodie die van aanpakken weet? Wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een sterk groeiende, internationale en ambitieuze organisatie?
Delete
Save in favorites
Belgium - Tienen 60% - Travel 40%.
Landbouw
8 Aug. 2022

Marketing & Sales Director

Are you able to Shift Sales and Marketing from R&D driven to market driven ? Do you like to think about and execute strategy? Is it for you as a leader all about connecting people?
Delete
Save in favorites
Sicily
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
2 Aug. 2022

Expat Plant Director Sicily

You will be responsible for the P&L and for the daily management of the plant in  Sicily.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.