Landbouw en Food vacatures

2 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Buitenland vacatures.
Van thuis uit, veel op de baan, bij voorkeur ongeveer 1 keer per week op kantoor in Antwerpen.
Food, industrie
4 mei. 2021

Sales Manager BeNeDe

Sales in een groeiende markt met een compleet productportfolio. Hunter, open en oprecht, met goesting ervoor te gaan.  
Delete
Save in favorites
Cappelle-en-Pévèle
Landbouw
30 apr. 2021

Project Manager Breeding

Passion for and knowledge of practical plant breeding. Breed to improve the yield and seed quality of sugar beet and chicory.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken