Landbouw en Food vacatures

5 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Nederland vacatures.
Rijkevorsel
Tuinbouw
Landbouw
4 Mar. 2024

JUNIOR MANAGER voor ons IN VITRO LABO

Een uitdagende job als junior manager in een in vitro labo met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen intitiatief!
Delete
Toevoegen aan favorieten
Berkel-Enschot (NL)
Veehouderij
Landbouw
1 Mar. 2024

Bedrijfsmedewerker

Ben jij een gedreven en gepassioneerde agrarische professional met een hart voor duurzame vleesveehouderij? Heb je een HAS of MAS-opleiding afgerond en ben je klaar om deel te nemen aan een...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Den Bosch (The Netherlands) with up to 30% international travelling
Veehouderij
24 Feb. 2024

Regional Veterinary Manager

Are you swine veterinarian with at least seven years of experience and do you want to work for the leading swine genetics company? Please check out this fantastic opportunity! 
Delete
Toevoegen aan favorieten
Frequent traveling | Regular visits to business units and the head office in NL
Diervoeding/Feed
Landbouw
22 Feb. 2024

Sales & Marketing Manager Europe

Do you aspire to contribute to sustainable livestock production by introducing innovative feed solutions derived from co-products in the food, beverage, and biofuel industries? 
Delete
Toevoegen aan favorieten
Tienen
Food, industrie
Landbouw
21 Feb. 2024

Account Manager Industry Benelux

You report to the Head of Sales Industry and are active in selling our sugars and sugar specialities, sourced from all our European factories to the Benelux food industry. Your main tasks are...
Delete
Toevoegen aan favorieten
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken

AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren