Landbouw en Food vacatures

7 vacatures gevonden
Hieronder vind je een overzicht van al onze Wallonië vacatures.
Diegem
Tuinbouw
Landbouw
11 mei. 2021

Technisch Adviseur Plantenbescherming Groenteteelt

Als technisch expert geef je advies over alle Bayer Crop Science producten die worden gebruikt voor de plantenbescherming in de groenteteelt. Je ontwikkelt en onderhoudt een optimale relatie met...
Delete
Save in favorites
Home-Office, je bezoekt bedrijven over heel België
Veehouderij
10 mei. 2021

Poultry Specialist

Een legpluimveespecialist die de agrarische ondernemer centraal stelt. Technisch advies op maat om tot een maximaal rendement te komen voor elke klant.  
Delete
Save in favorites
België
Landbouw
Food, industrie
7 mei. 2021

Business Developer & Analyst

Ontwikkel onze aanwezigheid in België op het crowdlending gebied. Perfecte opportuniteit om Sales en Finance te combineren.  
Delete
Save in favorites
België
Veehouderij
4 mei. 2021

Sales Manager (Melkveehouderij) Vlaanderen / Wallonië

Een commerciële uitdaging binnen de (rund)veehouderij, waarbij jij aan de basis staat van het succes! Een unieke kans om deelgenoot te worden van een bedrijf dat ‘out of the box’...
Delete
Save in favorites
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
3 mei. 2021

Integrated Pest Management Specialist - Sierteelt

Gedreven adviseren, ondersteunen en ontwikkelen van nieuwe klantgerichte oplossingen. Als lid van het IPM & Pollination Specialist-team (IPS), coördineer je het wereldwijde Crop Team...
Delete
Save in favorites
Westerlo
Tuinbouw
Landbouw
Food, industrie
30 apr. 2021

Product Manager Biopesticides

De Product Manager Biopesticides werkt samen met de Biobest dochterondernemingen over de hele wereld en met fabrikanten om succesvolle productlanceringen voor te bereiden. De Product Manager...
Delete
Save in favorites
Cappelle-en-Pévèle
Landbouw
30 apr. 2021

Project Manager Breeding

Passion for and knowledge of practical plant breeding. Breed to improve the yield and seed quality of sugar beet and chicory.
Delete
Save in favorites
Niet gevonden wat je zocht?

Geen probleem! Wij houden je op de hoogte van de laatste vacatures die bij ons binnenkomen en die voldoen aan de door jou geselecteerde criteria! 

Arvesta

"Als full-service partner van de Belgische boer en tuinder, zijn wij met Arvesta continu op zoek naar echte Experts in the Field. Dit wilt zeggen dat wij soms heel specifieke profielen zoeken met zowel de skills als de passie voor de landbouwsector. Agrifoodmatch is hierin een trouwe partner. Met hun hulp krijgen we kwalitatieve instroom, gepaard met een top-service." 

Alle werkgevers bekijken

Match Recruitment

Vanaf het begin maken wij regelmatig gebruik van AgriFoodMatch om de juiste kandidaat te vinden. De mix van adverteren op deze jobsite in combinatie met onze eigen ´direct search´ is een zeer succesvolle combinatie. Door op AgriFoodMatch aanwezig te zijn, weten meer kandidaten ons te vinden. In België is AgriFoodMatch de marktleider en voor ons ook eigenlijk de enige echte gespecialiseerde vacaturesite voor hoger opgeleiden in de food en agri.

Alle werkgevers bekijken

Human Capital International

De communicatie met AgriFoodMatch is altijd goed. Ik vind het leuk dat ik alleen een e-mail moet sturen en mijn job kan plaatsen. Ik zou zeggen dat alles goed verloopt. Wij zijn blij met AgriFoodMatch.

Alle werkgevers bekijken