Tuinbouw
- Antwerpen

Plant Select N.V.

Sint Lenaartsesteenweg 93, 2310 Rijkevorsel
+3233402870

Kernactiviteiten

Plant Select is een wereldwijde leverancier van IN-VITRO plantgoed en licentieprogramma’s en een Europese speler in de sierteelt waarbij innovatie en duurzaamheid de ideale voedingsbodem zijn.

Over ons

Wij zijn een Europese kwekerij, bekend om het leveren van kwalitatief hoogwaardige planten én service aan professionele klanten.
Plant Select wil zich onderscheiden met planten, die eigenschappen hebben die belangrijk zijn voor de consument.

Onze bamboeplanten worden geproduceerd met innovatieve technieken, wat resulteert in bamboe’s die zeer aantrekkelijk, vitaal en niet-woekerend zijn.
Hiervan zijn we de grootste Europese producent. We leveren aan een breed scala van klanten – van heel klein tot heel groot – die in vertrouwen bij ons inkopen.

Onze Dark Green© (ook wel bekend als i-LEXIT® ) wordt in de tuin gebruikt als alternatief voor buxus. Tuinieren moet leuk blijven en dat begint met het kiezen van de juiste planten, die gemakkelijk in onderhoud zijn om ze gezond te houden.

Naast niet-woekerende bamboe en Ilex hebben we ook een reeks andere producten. Als u meer wil weten over ons bedrijf en onze producten, kijk dan eens rond op deze website. We helpen graag elke professional verder.
Share
Plant Select N.V.
AgriFoodMatch BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?
Weigeren