Netwerk

Adifo N.V.
Adifo levert een unieke lijn van strategische software tools voor het automatiseren en perfectioneren van de productontwikkeling, logistieke afhandeling en klantendienstverlening voor voedingproducerende
bedrijven.
Agrifirm  Belgium
Agrifirm levert in België kwaliteitsveevoeders en tal van andere producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij. Het rendement van onze klanten staat daarbij centraal. Of het nu gaat om melkvee, varkens, pluimvee, vleesvee of geiten. We werken voortdurend aan nieuwe assortimenten die...
Agrimex n.v.
Agrimex is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige diervoederproducten voor de Europese markt. Daarnaast verzorgt Agrimex voor een aantal gerenommeerde fabrikanten de exclusieve distributie van enkele diervoederspecialiteiten en grondstoffen binnen de Benelux.
Agro Seed Service / Stormseeds
Welkom op de website van Agro Seed Service en maak kennis met een jong en ambitieus zaadbedrijf.
Agro Seed Service werd opgericht in 1996, en is actief in de productie, veredeling, ontwikkeling en verkoop van groentezaden met het oog gericht op de industriële markt en met als werkterrein de...
Arvesta
AVEVE is marktleider in de toelevering aan de Belgische land- en tuinbouw en heeft de grootste winkelketen voor tuin, dier en bakplezier.
AVR bvba
AVR is een toonaangevend producent van landbouwmachines, gespecialiseerd in mechanisatie van de aardappelteelt.
Barenbrug Belgium
De Koninklijke Barenbrug Groep houdt zich wereldwijd bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van graszaden. Ook behoren de productie en marketing en sales van graszaad tot onze kernactiviteiten.

De kernactiviteiten van Barenbrug bestaan uit: Onderzoek en Ontwikkeling,...
BioForum Vlaanderen vzw
BioForum Vlaanderen is de koepelorganisatie van de biosector en een ledenorganisatie met een stevig netwerk van gecertificeerde producenten, verwerkers, verdelers, verkopers en relevante organisaties.
Bonda bvba
Bonda is actief in verkoop en productie van enkelvoudige en gemengde vochtrijke bijproducten uit de levensmiddelenindustrie. De rundvee- en varkenshouders zijn onze klanten. Sinds 1915 bewijst Bonda een sterke en betrouwbare partner te zijn voor toeleverancier én klant. Onze organisatie kenmerkt...
Boumatic Gascoigne Melotte
BouMatic is een belangrijke internationale producent van apparatuur voor het melkveehouderijbedrijf met een volledige productlijn van melkkoeltanks tot geautomatiseerde melksystemen, een volledig pakket van reinigingsmiddelen en verbruiksmaterialen tot geïntegreerde computergestuurde...
BPK Duffel NV
BPK is al meer dan 50 jaar een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de opkweek van jonge groenteplanten voor de professionele tuinbouw.
Bug Busters NV
De diensten van BUG BUSTERS nv zijn toegespitst op algemene hygiëne en curatieve en preventieve behandeling tegen vervelende plagen. Ook duivenwering, houtbehandeling, ontsmetting en reiniging van dampkappen behoren tot onze specialisaties.
Cargill Europe
Cargill is een internationale leverancier van producten en diensten op het gebied van voedsel, landbouw en risicomanagement. Ons doel is onze kennis en ervaring te gebruiken om aan de unieke behoefte van de klant te voldoen en hem te helpen zakelijk succesvol te zijn.
CODA - CERVA
CODA (Centrum voor Onderzoek in Diergeneeskunde en AgroChemie): Wetenschap ten dienste van veilige voedselproductie en dierengezondheid. In het kader van een duurzame en maatschappelijk aanvaardbare landbouw, draagt het CODA door wetenschappelijk onderzoek, expertadvies en dienstverlening bij tot...
Cofabel
COFABEL, centraal gelegen in het Brabantse ERPS-KWERPS is sinds 1972 de invoerder voor België van de John Deere landbouwmachines: tractoren, maaidorsers, veldhakselaars, persen en maaierkneuzers.
Cosucra Groupe Warcoing S.A.
COSUCRA Groupe Warcoing, een Belgische groep gevestigd in Henegouwen met ruim 220 medewerkers en een omzet van 60 miljoen euro, is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en promoten van natuurlijke ingrediënten uit chicorei en gele erwt.
Covavee
GROEP COVAVEE is de grootste slacht- en versnijdingsgroep van varkens en runderen in België. COVAVEE is een coöperatieve vennootschap waarvan de aandelen in handen zijn van ongeveer 650 varkenshouders. De groep telt momenteel een 350 werknemers en heeft een omzet van 230 mio Euro.
Crelan (was Landbouwkrediet)
De Groep Landbouwkrediet omvat het Landbouwkrediet, Europabank en Keytrade Bank. De Groep Landbouwkrediet kan rekenen op de inzet van twee solide aandeelhouders, de Belgische coöperatieve Kassen Lanbokas en Agricaisse en het Franse Crédit Agricole.
CRV
CRV is een innovatieve internationale organisatie voor rundveeverbetering met als aandeelhouders de Nederlandse coöperatie CR Delta en de Vlaamse coöperatie VRV vzw.
De Ceuster Meststoffen (DCM)
DCM is een onderdeel van Group De Ceuster. Group De Ceuster is een Belgische familieholding die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en distributie van commerciële producten en consumptiegoederen. De activiteiten van deze industriële bedrijvengroep worden volgens toepassingsgebied...
Dierengezondheidszorg Vlaanderen vzw
Dierengezondheidszorg Vlaanderen (kortweg DGZ) is een vereniging zonder winstoogmerk van en voor veehouders.

Onze missie luidt als volgt:

DGZ is dé betrouwbare partner van de Vlaamse veehouder om met gezonde dieren op duurzame wijze veilig voedsel te produceren.
Dow AgroSciences B.V.
Dow AgroSciences ontwikkelt gewasbeschermingsmiddelen die perfect passen binnen de verscheidenheid aan teelten, en die stuk voor stuk bijdragen tot een duurzame landbouw.
Dumoulin
Sinds 1937 produceert de familie DUMOULIN mengvoeders voor dieren. Vandaag werken 200 mensen, verspreid over 6 productiesites, mee aan de productie van een tonnage van 500.000 T voeders. Onze klanten zijn kwekers van alle diersoorten. Vanwege onze specialiteiten behoren ook andere fabrikanten...
DuPont Belgium
DuPont Gewasbeschermingsprodukten is een onderdeel van "DuPont Bio Solutions". Onder "DuPont Bio Solutions" vallen de divisies die zich bezig houden met het ontwikkelen en vermarkten van producten die in de land- en tuinbouw worden gebruikt, en die landbouwproducten verwerken tot hoogwaardige...
There are no search results matching your search query